Strategy & Marketing

Uw doel is onze missie. Bij elke samenwerking zitten wij samen met de klant om alle doelen helder in kaart te brengen. We passen creatieve marketing toe en denken subversief om te winnen. Net als de Spartanen tegen de Perzen of David tegen Goliath. Met een gestructureerde aanpak nemen wij de klant mee om een concrete strategie te formuleren. Hierbij stellen wij een lijst op van welke digitale producten moeten worden gerefreshed, welke kanalen worden onderhouden en wat voor soort content wordt gecreëerd. Op die manier ontstaat er duidelijkheid aan allebei de kanten.

Social Channels

Bij een digitale strategie hoort aanwezigheid op social media. Wij optimaliseren en onderhouden social media kanalen. Wij stellen een contentkalender op, creëren de uitingen en posten deze om jouw merk onder de aandacht te brengen. Zo heb jij nooit meer zorgen over jouw social media kanalen en de kwaliteit van de uitingen. Dus maak jij gebruik van Facebook, Instagram of Youtube? Samen laten wij jou pagina groeien tot ongekende hoogte.
Wil je echt je pagina hard laten groeien? Ons team bestaat uit mensen die zijn gespecialiseerd in social media advertenties. Succes gegarandeerd.

Online Marketing Strategy
Marketing Strategy

Data Analyses / Growthhacking

Hard en soft data. Marketing met een wetenschappelijke benadering. Meten is weten en kennis is voorsprong. Resultaat: marketing daar waar het meeste effect te behalen is met een zo groot mogelijkheid bereik. Growth Hacking is een teamsport. Wij hebben een geweldig team met een mix van verschillende vaardigheden die uw marketingstrategie laten uitblinken.