SpinAwards met Refreshworks

Jaarlijks komt het digitaal talent van Nederland bij elkaar voor de SpinAwards. Op dit evenement worden de prijzen uitgereikt aan de meeste digitale creatieve concepten. De bedoeling van de SpinAwards is dat het digitale denken naar een hoger niveau brengen.
De meest creatieve bureaus en opdrachtgevers sturen hun werk in met de hoop om een prijs in ontvangst te nemen. De inzendingen zijn erg divers en bestaan uit verschillende categorieën bijvoorbeeld een reclamecampagne of een nieuwe digitale dienst. Alles in de categorie: Mobile innovation, Next TV & Film en Games kan worden ingestuurd. De inzendingen komen van bureau’s zoals N=5, Superhero Cheesecake en Achtung! Deze bureau’s zijn de top in het digitale vak en vertegenwoordigen bedrijven als Heineken, Coolblue en KPN.

In elke categorie beoordeelt een vakjury zowel op creativiteit, interactiviteit en effectiviteit als op de toelichting van de inzender. Dit jaar wordt deze vakjury ondersteund door onze eigen Diederik Klever en Ebel Slijp. Diederik zal zich buigen over Next TV & Film en Ebel houdt zich bezig met Young Talent International.

Young Talent:
Speciaal voor studenten van alle opleidingen in Nederland en daarbuiten is het Young Talent programma. De studenten kunnen meedoen om hun idee op een podium te zetten. De studenten komen in contact met de beste marketeers die experts zijn op gebied van innovatie en technologie. De ideeën worden beoordeelt op creativiteit (50%), presentatie (25%) en financiële haalbaarheid (25%).

Vanaf begin maart buigen de vakjury’s zich over al het ingezonden werk. In drie rondes bepalen zij de nominaties en de winnaars. Tijdens de Inspiration day krijgen de genomineerde de kans om hun inzending toe te lichten aan de jury in de vorm van een tienminutengesprek. Publiek is welkom. Diederik Klever en Ebel Slijp zijn erg enthousiast zijn en benieuwd naar alle creatieve ideeën en campagnes.

Diederik Klever
Founder/Creative director bij Refreshworks het leveren van high-end content is het streven elke dag weer opnieuw. Diederik is de motor en kracht achter het succes van Refreshworks. Diederik is genomineerd voor de 25 meest succesvole ondernemers onder de 25(Sprout 2015), en top 100 jonge talenten van Nederland.

Ebel Slijp
Managing partner/Growth Hacker bij Refreshworks. Ebel is afgestudeerd aan de allereerste ‘’Growth Hacking University’ in Europa, mede opgezet door Facebook.Ebel zorgt dat alle campagnes data gedreven zijn om het maximale te halen uit websites, content en advertenties.

Creative Director
Spinawards 2017