Dubline

Voor de lancering van een nieuw bedrijf heeft Refreshworks de gehele videostrategie opgepakt.

Uitleg Dubline:

Dubline maakt gebruik van Voice over IP-bellen (VoIP), het zogenaamde internetbellen. Om te kunnen bellen en gebeld te worden via Dubline, is het noodzakelijk dat uw smartphone een 3G/4G- of Wifi-verbinding heeft met het internet. Alle functionaliteiten van een VoIP-verbinding zijn verwerkt in de Dubline app, waardoor de vaste lijn van Dubline volledig onafhankelijk werkt, naast uw bestaande 06-nummer. U heeft daarom ook geen extra SIM kaart nodig met Dubline. U kunt gebruik maken van een simkaart met twee nummers.

CUSTOMER

Dubline

AGENCY

Refreshworks

CATEGORY

Video, Social, Strategy,  Branding en Animatie


commercial:

Ondernemers hebben vaak 2 telefoons, namelijk één prive en één zakelijk. Hierbij hebben ze ook twee verschillende nummers en zijn ze met een zakelijk vast nummer niet op hun mobiel te bereiken. Hiervoor bedachten wij een fictief figuur die dit probleem uitvergroot, genaamd Dirk Dubbel. De man die alles dubbel heeft, namelijk één prive en één zakelijk.

Social:

Refreshworks heeft de social media kanalen onderhouden. Tijdens de marktintroductie werd Dubline ondersteund met social media advertenties en social content. Hierdoor werd de online marketing optimaal benut.

Animatie:

Omdat het een nieuw product is hebben wij tweetal animaties gemaakt die het product uitleggen aan geïnteresseerde. Deze animaties zijn gebruikt op de website, landingspagina’s, beurzen, presentaties en acquisitie mails.

Video Commercial
Video Commercial
Animatie
Animatie
Creative Director
DJ NANCY
NETKIDS