Ongewoon Sterre

Trots… Dat is wat iedereen is die heeft meegewerkt! Na weken filmen, zweten, dansen, acteren en monteren is het dan eindelijk zo ver! De nieuwste serie van Netkids is nu live en heet (ON)Gewoon Sterre. De serie gaat over een doodgewoon tienermeisje die gek is op dansen en mode. Sterre ontdekt dat zij de uitverkorene is en de taak krijgt om als superheld de stad te behouden van al het kwaad. Het is echter wel een geheim die zij moet dragen, want niemand mag hier achter komen, zelfs haar familie en vrienden niet. Met hulp van haar mentor Justine Sterre elke keer weer in haar missies. Een van de bijzonderheden is dat veel bekende Nederlanders een rol spelen in de serie. Dit zijn bijvoorbeeld de jongens van B-Brave en Doris Leeuwin.

Ongewoon Sterre wordt uitgezonden op het nieuwe platform genaamd Netkids. Tot op heden waren er weinig Nederlandse kinderseries die meegaan met de tijd. Op dit platform zijn verschillende series te vinden met spannende verhalen die speciaal zijn gemaakt voor kinderen. Het leuke van dit platform is dat het verschillende kinderen de kans geeft om hun talent te ontdekken als acteur. Daarnaast worden kinderen geïnspireerd door de spannende avonturen.

Vanaf 15 januari is de serie online en zal elke week een nieuwe aflevering verschijnen. Het eerste seizoen van Ongewoon Sterre bestaat uit twaalf afleveringen. Voor ouders en kinderen die de series willen bekijken kunnen naar www.netkidsonline.nl. Dat betekent dat het vanaf nu ‘bingewatchen’ geblazen is! Oftewel… puur genieten!

Intern | Motion Designer
B-Brave Bad Tour
Sprout 25 onder de 25 van 2015