Animatie video

Je begrijpt iets pas goed als je iets ingewikkelds simpel kan uitleggen. Animatie doet dat! Wij brengen uw visie, passie of missie tot leven. Refreshworks heeft al meer dan 100 animaties mogen creëren voor bedrijven uit alle branches in alle soorten en maten. Niets is ons te gek. Samen met de klant bepalen we een op maat gemaakte stijl en format om een verhaal zo krachtig mogelijk te vertellen. Refreshworks ondersteunt in de creatie van 2D en 3D animaties.

Black Magic Commercial Video

Commercial

De helft van de tijd dat een Nederlander besteedt aan media, is het kijken van televisie. Miljoenen Nederlanders kijken dagelijks TV en uw commercial. Kies als bedrijf dit bewezen medium om uw merk een boost te geven. Refreshworks maakt unieke commercials die u onderscheiden van anderen in stijl, boodschap en bereik. Met ons team van ervaren en bekroonde videografen en motion graphic designers maken we ook van uw idee een succes verhaal. Heb jij… Net een nieuwe organisatie gestart, een nieuw product ontwikkeld of ben je toe aan meer naamsbekendheid? Met een commercial val je echt op!

Online video

Wist je dat Youtube de grootste zoekmachine is na Google? En dat Coolblue de grootste webshop is geworden in Nederland door de inzet van online video? Refreshworks maakt unieke online video producties die u onderscheiden van anderen in stijl, boodschap en bereik. Ons team verandert uw idee in een succesverhaal. Refreshworks pakt het gehele creatieve proces op en de uitvoering van de productie. Bekijk ons portfolio voor verschillende voorbeelden.

Linkin Park Black Magic

Entertainment / Music

Werken voor artiesten, events of festival klinkt ons als muziek in de oren. Met een ruim portfolio, met namen en merken zoals Miley Cyrus, Ronnie Flex, Ladies of Soul, B-brave, Sony Music, Red One Records en BKJN events; onderscheid Refreshworks zich van anderen binnen de entertainmentbranche. Met een goed humeur staat Refreshworks van vroeg tot laat klaar om uw content te filmen en/of te editen. Refreshworks heeft een eigen studio voor opnames, of filmen op locatie. Wij sturen onze filmcrew op pad voor de mooiste shots met de beste apparatuur. U zegt, wij draaien.