Growth Hacking

De nieuwe marketing era

Growth Hacking is een magisch onderwerp. Niet iedereen weet hoe Growth Hacking in elkaar zit en hoe zij daar mee om moeten gaan. Refreshworks maakt alles helder. Wij combineren creativiteit en innovatie. Wij vinden een logisch verband tussen harde cijfers en klantervaringen. Hard en soft data. Dat is onze wetenschappelijke benadering. Meten is weten en kennis is voorsprong. Door marketingstrategieën creatief en innovatief te laten inspelen op data bereiken we maximaal resultaat. Ontdek de potentie van jouw bedrijf of organisatie, door middel van Growth Hacking.

Creatieve & Subversive marketing

Web development & Online vindbaarheid

Toegepaste psychologie & effectiviteit

We passen creatieve marketing toe en denken subversief om te winnen. Net als de Spartanen tegen de Perzen of David tegen Goliath. Geen uitdaging is te groot.

We installeren data tracking tools, bouwen websites en landingspagina’s en doen a/b testen om marketing te verbeteren en processen te automatiseren.

Het begrijpen hoe online bezoekers denken, reageren en wat hun aandacht trekt. We maken gebruik van onze inhouse kennis van toegepaste psychologie om onze resultaten te maximaliseren.

Optimale groei en bereik

Growth Hacking

Growth-hacking is het continu verbeteren van marketing en business. Door het datagedreven testen van marketing strategieën bereiken we het maximaal aantal klanten met een minimale besteding. Wij zijn gecertificeerd Growth Hackers met een passie voor groei en behalen dat op een inventieve manier. Door een van experimenten op basis van data, web development/automation en creatieve visuele content optimaliseren we uw marketing strategie. Resultaat: marketing daar waar het meeste effect te behalen is met een zo groot mogelijkheid bereik. Growth Hacking is een teamsport. Wij hebben een geweldig team met een mix van verschillende vaardigheden die uw marketingstrategie laten uitblinken.

Marketing Strategy
Hoe werkt dat nou eigenlijk?

De Refreshworks methodiek

Stap 1. Creatie

Het creëren van een beleving door visuele uitingen, content en platformen die perfect aansluiten bij uw doelgroep.

Stap 2. Distributie

Wij zorgen dat uw verhaal op de juiste plek aankomt door de juiste digitale distributie. Dit doen we door gerichte targeting en een juiste marketingstrategie.

Stap 3. Analyse

Monitoren van data en optimaliseren van campagnes. Wij brengen duidelijk in kaart wat iedere euro van uw marketingbudget opbrengt.

 
Marketing
Ervaar een Growth Marketing workshop

En growth marketing guru status

Wil jij weten hoe jouw website eruit moet zien om optimale conversie te halen?
Leer alle big data tools en handige tricks. Oftewel, Growth Marketing.
Met 1 workshop weet je al meer dan de 95% van de huidige marketeers.
Refreshworks biedt jou de mogelijkheid om gepersonaliseerde Growth Marketing workshops te volgen, met je collega’s of marketing team. In de huidige markt met vele technische ontwikkelingen is het belangrijk om bij te blijven.

Op de koffie komen is altijd mogelijk

Overtuigd door onze Growth Hacking Methodiek?