Kneuterdijk Den Haag

Animatie laten maken

Een animatie laten maken vertelt uw verhaal zoals u het wilt.
Steek de koppen bij elkaar en begin met brainstormen! Refreshworks heeft de kennis in huis waardoor het hele productieproces een animatie laten maken vlekkeloos verloopt. Bent u op zoek naar een animatie voor uw bedrijf off wilt u een complex idee uitleggen met hulp van een animatie?
Geen klus is ons te zwaar. Met een sterk team van grafische animatie magiërs gaan wij voor je aan de slag met een frisse blik en een no-nonsense attitude.
Een animatie laten maken kan daarom het beste bij Refreshworks.

De stappen van een animatie laten maken

Van concept naar internet animatie hit

Iedere animatie productie begint bij het concept. Samen met de klant zitten we aan tafel om het doel, de doelgroepen, stijl, en de essentie van de animatie uit te schetsen. Wanneer dit in kaart is gebracht gaan wij over naar de volgende stappen.
Gedurende deze stappen is de mogelijkheid om updates te ontvangen betreft de status van onze werkzaamheden met de bedoeling om zo transparant mogelijk te communiceren naar u, de klant.

Refreshworks gelooft dat transparante communicatie een belangrijke rol speelt in het proces van een animatie laten maken. Daar staat tegenover dat het ontwerp duidelijk staat. Door middel van een sterk concept is ook de garantie dat de animatie zo goed mogelijk zijn doel behaald. Kortom, laat die viral maar komen!

Onderzoek

Concept

Storyboard

Ontwerp

Animeren

Inzetten

2D Animatie

De Animatie stappen

Wat wij doen voor het laten maken van een animatie

1. Brainstormen tot we erbij neervallen

Animatie

Wij beginnen al onze animatie projecten met een brainstorm, want dat zorgt voor de beste creatieve ideeën. Potlood in de mond, kopje koffie erbij en de hoofden bij elkaar steken waardoor wij met de beste concepten kunnen komen.
Gedurende deze sessie vertalen we jouw visie door middel van het opstellen van een concept die is gericht op uw doelgroep, budget en wensen.

2. Script & Storyboard

Animatie

Dit concept werken wij vervolgens uit middels een script en een storyboard. Dit communiceren wij naar de klant zodat hij exact weet wat voor animatie hij kan verwachten! Tevreden met jouw storyline en het ontwerp? Tijd om te animeren!

3. Time om te animeren!

Animatie

Nu de stijl, boodschap en verhaal duidelijk zijn is het tijd om het animatieteam hun ding te laten doen. Jouw verhaal zo simpel en krachtig mogelijk visualiseren!
Wij animeren de animatie, leveren jou de animatie aan en geven daarna de mogelijkheid om feedback, tips, en andere opmerkingen te geven. Dus komen we tot een animatie waar beiden partijen tevreden mee zijn. Succes gegarandeerd!

4. Kijkcijfers scoren

Brainstormen

Jouw animatie is klaar om gepubliceerd te worden. Maar hoe wordt jouw animatie ontvangen door het grote publiek? Onze marketeers weten precies hoe dit moet! Door het gebruik van video SEO en advertenties weten precies de juiste mensen te bereiken! Refreshworks geeft gratis advies hoe jij je video het beste online kan inzetten.

Uitgelichte Animaties

Animatie videos waar wij trots op zijn.

Als je op zoek bent naar een goede impressie van onze kunsten, dan kan je het beste je blik op deze animaties werpen,
Want Refreshworks heeft al meer dan 100 animaties mogen creëren voor bedrijven uit alle branches in verschillende soorten en maten.

2D Animatie