Breng uw visie tot leven met een 3D Animatie.

3D animatie laten maken? Wij brengen uw visie, passie of missie tot leven.
Leg de a4-tjes op tafel en grijp je favoriete potlood! Refreshworks heeft de kennis in huis waardoor het hele productie proces van een 3D animatie productie vlekkeloos verloopt. Bent u op zoek naar een animatie voor uw bedrijf? Of wilt u een complex idee uitleggen met hulp van een 3D animatie?
Geen klus is ons te zwaar. Met een sterk team van grafische animatie magiërs gaan wij voor je aan de slag met een frisse blik en een no-nonsense attitude.
Daarom is Refreshworks de perfecte partij om te benaderen.

De productie stappen

Van concept naar viral animatie

Iedere 3D animatie productie begint (uiteraard) bij het concept. Gebaseerd op meerdere punten moet er onderzoek gedaan worden naar doelgroepen, stijl, welke boodschap er overgebracht wil worden, en nog veel meer. Als gevolg kunnen wij verder met de volgende stappen.
Gedurende deze stappen is het uiteraard mogelijk om updates te ontvangen betreft de status van onze werkzaamheden met de bedoeling om zo transparant mogelijk te blijven communiceren naar u, de klant.

Refreshworks gelooft dat transparante communicatie een belangrijke rol speelt in het proces van een 3D animatie produceren. Daar staat tegenover dat het ontwerp luid en duidelijk staat.
Door middel van een sterk concept is ook de garantie dat de 3d animatie zo goed mogelijk zijn doel behaald. Kortom, laat die viral maar komen.

Onderzoek

Concept

Storyboard

Ontwerp

Animeren

Inzetten

3D Animatie

De 3D Animatie stappen

Wat wij doen voor het maken van een animatie

1. Brainstormen tot we erbij neervallen

Animatie

Wij beginnen al onze animatie projecten met een brainstorm, want dat zorgt voor de beste creatieve ideën. Potlood in de mond, kopje koffie erbij en de hoofden bij elkaar steken waardoor wij met de beste voorstellen kunnen komen.
Gedurende deze sessie vertalen we jouw visie door middel van het opstellen van een concept gericht op uw doelgroep, budget en wensen.

2. Script & Storyboard

Animatie

Dit concept werken wij vervolgens uit middels een een script en een storyboard, want het is belangrijk om te weten hoe de animatie gaat lopen. Bovendien wordt voor jou duidelijk wat je kunt verwachten zodra wij aan de 3D animatie productie beginnen.
Tevreden met jouw storyline en het ontwerp? Tijd om te animeren!

3. Time om te animeren!

Animatie

Tijd om jou voluit te betrekken bij jouw 3d animatie. Wij animeren jouw 3d animatie, leveren jou de 2d animatie aan en geven daarna de mogelijkheid om feedback, tips, en andere opmerkingen te geven. Dus komen we tot een 2d animatie waar beiden partijen tevreden mee zijn.

4. Kijkcijfers scoren

Animatie

Jouw animatie is klaar om gepubliceerd te worden. Maar hoe wordt jouw animatie ontvangen door het grote publiek? Wij optimaliseren al jouw Youtube, Vimeo, en Facebook kanalen. Bovendien delen wij enkele technieken om uw publiek geïnteresseerd te houden. Van muurbloempje tot superster!
Welke stijl kies jij? Wij leveren onze animatie in een breed assortiment aan kleuren, vormen en maten.

Uitgelichte 3D Animaties

Animatie videos waar wij trots op zijn.

Als je op zoek bent naar een goede impressie van onze kunsten, dan kan je het beste je blik op deze animaties werpen,
Want Refreshworks heeft al meer dan 100 animaties mogen creëren voor bedrijven uit alle branches in verschillende soorten en maten. Daarmee was het maken van deze selectie geen eitje!