2D Animatie

Breng uw visie tot leven met een 2D Animatie.
2D Animatie laten maken? Het maken van een 2D Animatie brengt uw ideeën tot leven. Refreshworks maakt uw 2D Animatie op maat. Refreshworks heeft de kennis in huis waardoor het hele proces van een 2D animatie productie vlekkeloos verloopt.
Geen klus is ons te zwaar. Met een sterk team van grafische animatie magiërs gaan wij voor je aan de slag met een frisse blik en een no-nonsense attitude.
Daarom is Refreshworks de perfecte partij om te benaderen.

De productie stappen

Van concept naar viral animatie

Iedere 2D Animatie productie begint bij het concept. Samen met de klant zitten we om de tafel om het doel, de doelgroepen, stijl en essentie van de boodschap uit te schrijven. Als dit in kaart is gebracht gaan wij over naar de volgende stappen.
Gedurende deze stappen is het mogelijk om updates te ontvangen betreft de status van de Animatie werkzaamheden. Refreshworks heeft als ambitie om zo transparant mogelijk met de klant samen te werken. Als gevolg weet je dat jij de 2D Animatie krijgt die jij wilt. Omdat Refreshworks gebruik maakt van een handig internet portaal is het daarom ook gemakkelijk om voortgang vanuit huis of kantoor te bekijken.

Dat betekent dus ook tijdens het animeren! Dit proces van 2-3 weken geeft de mogelijkheid om u tussentijdse voorproefjes te sturen van uw Animatie. Na het produceren van een Animatie is het ook mogelijk om feedback te geven met een afsluitende aanpassingsronde. Op die manier kunnen wij er 100% zeker van zijn dat u ècht tevreden bent met uw Animatie. Eindelijk, laat die viral maar komen!

Onderzoek

Concept

Storyboard

Ontwerp

Animeren

Inzetten

2D Animatie

De Animatie stappen

Wat wij doen voor het maken van een 2D Animatie

1. Brainstormen tot we erbij neervallen

Brainstormen

Wij beginnen al onze animatie projecten met een brainstorm, want dat zorgt voor de beste creatieve ideeën. Potlood in de mond, kopje koffie erbij en de hoofden bij elkaar steken waardoor wij met de beste concepten kunnen komen.
Gedurende deze sessie vertalen we jouw visie door middel van het opstellen van een concept die is gericht op uw doelgroep, budget en wensen.

2. Script & Storyboard

Brainstormen

Dit concept werken wij vervolgens uit middels een script en een storyboard. Dit communiceren wij naar de klant zodat hij exact weet wat voor 2D animatie hij kan verwachten! Tevreden met jouw storyline en het ontwerp? Tijd om te animeren!

3. Time om te animeren!

Brainstormen

Nu de stijl, boodschap en verhaal duidelijk zijn is het tijd om het animatieteam hun ding te laten doen. Jouw verhaal zo simpel en krachtig mogelijk visualiseren!
Wij animeren de 2D animatie, leveren jou de 2D animatie aan en geven daarna de mogelijkheid om feedback, tips, en andere opmerkingen te geven. Dus komen we tot een 2D animatie waar beiden partijen tevreden mee zijn. Succes gegarandeerd!

4. Kijkcijfers scoren

Brainstormen

Jouw animatie is klaar om gepubliceerd te worden. Maar hoe wordt jouw animatie ontvangen door het grote publiek? Onze marketeers weten precies hoe dit moet! Door het gebruik van video SEO en advertenties weten precies de juiste mensen te bereiken! Refreshworks geeft gratis advies hoe jij je video het beste online kan inzetten.

Uitgelichte 2D Animaties

2D Animatie videos waar wij trots op zijn.

Als je op zoek bent naar een goede impressie van onze kunsten, dan kan je het beste je blik op deze 2D Animaties werpen,
Want Refreshworks heeft al meer dan 100 animaties mogen creëren voor bedrijven uit alle branches in verschillende soorten en maten.

2D Animatie